Zdravom hranom do zdravog duha i tijela

grad-zadar.net
 

Zadar

 
Portal Zadar Zadar
Osvježeno
16:41
Stu
2018
11

Zadar › Savjeti › Zdravom hranom do zdravog duha i tijela

Zadar HOSTING AKCIJA: Popust na hosting od 50%!
IZHR - Internet Znanje Hrvatske
 
 
20
 
12.2017

Zdravom hranom do zdravog duha i tijela

 
Zdravom hranom do zdravog duha i tijela

Želite li uvesti pozitivne promjene u svoj život, poboljšati zdravlje tijela, osnažiti moći uma? Za to ne postoji čarobna formula, ali postoje smjernice koje će vas dovesti vrlo blizu cilja. Jedna od njih je i promjena stila prehrane.

Zdrave prehrambene navike predstavljaju temelj za besprijekorno stanje cijelog organizma. One podrazumijevaju konzumaciju zdravih, neškodljivih, organskih proizvoda, uzgojenih u čistom, prirodnom okruženju. Takva hrana skriva u sebi blagodati koje imaju sposobnost revitalizirati svaku stanicu ljudskoga organizma, osnažiti duh te pridonijeti svježini i ljepoti cijeloga tijela.

Ne znate li kojem proizvođaču vjerovati i što odabrati u širokoj tržišnoj ponudi? Jedan od naših prijedloga je Probios – talijanski lider u distribuciji zdrave organske hrane, koji je više od četrdeset godina na samom vrhu ljestvice provjerenih proizvođača zdravih namirnica i koji s velikim entuzijazmom nesebično širi svijest o vrijednostima organskih proizvoda. Probios u svojoj ponudi nudi sigurne, provjerene i kvalitetne proizvode, proizvedene iz pomno odabranih organskih biljnih sirovina. U njihovoj širokoj paleti zdravih i ukusnih proizvoda svatko može pronaći nešto za sebe.

Ljubitelje žitarica iznenadit će velik izbor proizvoda proizvedenih od zdravih bezglutenskih žitarica, izvrsnih za razbuđivanje i dobar početak jutra kao i za održavanje visoke razine energije tijekom cijeloga dana. Tu je i široka paleta nutritivno bogatih proizvoda poput primjerice sjemenki, koje se savršeno uklapaju u gotovo svako jelo, od juha, variva, žitarica, jela od povrća i pekarskih delicija do kolača, salata, jogurta ili smoothieja.

One, koji dan ne mogu zamisliti bez neke ukusne poslastice Probios također neće razočarati. Njihova nepca oduševit će proizvodi poput gotovih slatkih grickalica, orašastih pločica, bio čokolada, voćnih namaza, voćnih pirea. Za one pak, koji osim konzumacije uživaju i u pripremi slastica tu je zaista bogata ponuda proizvoda za pripremu slatkih delicija. Zdrava bezglutenska brašna, prirodni zaslađivači poput stevije, javorovog sirupa ili brezinog šećera,  bio čokolade za kuhanje kao i razni prirodni i zdravi začini za slatka, ali i slana jela ostavljaju pregršt mjesta mašti i kulinarskim sposobnostima svakog gurmana.

Za pregled potpune ponude Probios proizvoda pregledajte stranicu Priroda i društvo ili posjetite adresu Ozaljska 71 u Zagrebu.

  • Zadar Zdravom hranom do zdravog duha i tijela
  • Zadar Zdravom hranom do zdravog duha i tijela
  • Zadar Zdravom hranom do zdravog duha i tijela
  • Zadar Zdravom hranom do zdravog duha i tijela
  • Zadar Zdravom hranom do zdravog duha i tijela

 

 

Zadar Deplijan vranic hr zagreb-1
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-2
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-3
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-4
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-5
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-6
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-8
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-9
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-12
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-13
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-14
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-15
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-16
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-17
 
Javite nam događanje u Zadarskoj županijiVELJAČA U HNK ZADARPARAPSIHOLOGIJA - PREDAVAČ: DRAGO PLEČKOCARSKI RUSKI BALET - ORAŠAR, balet u 2 činasrijeda, 15. siječnja 2014. u Gradskoj knjižnici ZadarBlagdan sv. Stošije, zaštitnice Zadarske nadbiskupije i naslovnice zadarske katedraleHOKEJAŠKI DERBI – ZADAR : PODSTRANATIŠINA I GRUDI & CRASSO DE ODIOPIRI REIS - KARTOGRAF SULTANA SULEJMANA VELIČANSTVENOGSUNCE NA POLUOTOKU - REVIJA KAZALIŠTA LUTAKA ZADAR
 
grad-zadar.net preporuča
Studio keramike Prag - tečaj keramike
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - grad-zadar.net
 
 
Trebaju li Zadru - “Vrata Zadra” ?
  •   Kakva su i gdje vode ta vrata?
  •   Ni u ludilu.
  •   Ne! Barem ne još 10 godina
  •   Da ali ne kao megalomanski projekt
  •   Svakako! To nam je ulog za budućnost grada
 
 

Zadar › Savjeti › Zdravom hranom do zdravog duha i tijela