Majice, jakne i ostali tekstil

grad-zadar.net
 

Zadar

 
Portal Zadar Zadar
Osvježeno
16:41
Stu
2018
11

Zadar › Savjeti › Majice, jakne i ostali tekstil

Zadar HOSTING AKCIJA: Popust na hosting od 50%!
IZHR - Internet Znanje Hrvatske
 
 
06
 
06.2018

Majice, jakne i ostali tekstil

 
Majice, jakne i ostali tekstil

Dolaskom toplijeg vremena i turističke sezone povećava se potreba za majicama i ostalim proizvodima od tekstila koje imamo u ponudi EKONOMAT DOMENE d.o.o.

Djelatnici i osoblje u istim majicama sa logom ali i bez njega djeluju ozbiljnije i reprezentativnije i ostavljaju bolji dojam na kupce, goste i ostale poslovne partnere s kojima dolaze u kontakt.  
Pri pomisli na odijevanje djelatnika i kupnju majica, jakni, kapa i sličnih predmeta većini odmah na pamet pada da je to velik i nepotreban trošak bez kojeg se može, no uvjeravamo Vas da nije tako. Uz minimalno ulaganje od tek nekoliko desetaka kuna po komadu moguće je značajno podići nivo vašeg poduzeća, hotela, restorana, pizzerije, slastičarnice, caffe bara, radione, skladišta ili djelatnosti kojom se već bavite.

Pa krenimo redom - najtraženije su majice i imamo najveći izbor upravo njih.
Kao prvo kod odabira, naravno treba vidjeti dali trebate muške, ženske, unisex ili dječje majice.
Također, možete izabrati dali želite majice sa rukavima i to dugim ili kratkim ili bez rukava, Polo ili bez kragne, sa kapuljačom (poznatije kao Hood-ice) ili bez kapuljače.
Nakon toga - veličina: raspolažemo svima, od najmanjih XS pa sve do čak 4XL.
Kad se odlučite koja Vam od navedenih varijacija najviše odgovara možete se baciti na ono lakše ali ne manje bitno, a to je boja majice.
Prilikom izbora boje vodite računa dali će osoblje i djelatnici na svim pozicijama nositi istu boje, npr. ne moraju pizza majstor i konobar imati istu boju majice. Za skladištare ili majstore u radioni izaberite tamnije boje jer će bijele i ostale svjetlije boje ubrzo biti prljave i raditi lošu reklamu.
Ali, nekada je ovisno od situacije do situacije najjednostavnije i najbolje, pa je u nekim slučajevima najbolje izabrati sve iste majice u boji loga vaše firme ili onoj boji koju mislite da Vam najviše odgovara i da ćete sa njom biti prepoznatljivi.

Pored majica tu su i košulje koje su ponekad bolji izbor od majica.
Ovdje je manje mogućnosti za biranje pa tako imamo muške i ženske košulje, kratkih ili dugih rukava ali i dalje sa velikim izborom boja.

A za hladnije dane pripremili smo i velik izbor jakni za muškarce i žene, deblje ili od flisa odnosno microflisa, naravno također u više boja i u svim veličinama.

Na većinu je ovih artikala moguće staviti vaš logo ili tekst po želji. Od nas možete naručiti majice, košulje ili jakne a sami organizirati tisak ili tkanje loga, a možemo Vam i mi sve odraditi u kompletu - i na Vama je samo da ih nosite.

Na samom kraju da ne mislite da su ovo artikli namijenjeni samo za poslovne potrebe, svi su ovi proizvodi odlični za nošenje i u slobodno vrijeme, za sportske aktivnosti i slično, a kao što možete vidjeti svima je zajednička vrlo prihvatljiva cijena.

Ovdje možete preuzeti i najnoviji katalog B&C proizvoda koje imamo u ponudi.

Za bilo kakva pitanja nam se slobodno javite na info@ekonomat.hr

 • Zadar Majice, jakne i ostali tekstil
 • Zadar Majice, jakne i ostali tekstil
 • Zadar Majice, jakne i ostali tekstil
 • Zadar Majice, jakne i ostali tekstil
 • Zadar Majice, jakne i ostali tekstil
 • Zadar Majice, jakne i ostali tekstil

 

 

Zadar Deplijan vranic hr zagreb-1
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-2
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-3
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-4
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-5
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-6
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-8
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-9
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-12
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-13
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-14
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-15
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-16
Zadar Deplijan vranic hr zagreb-17
 
Javite nam događanje u Zadarskoj županijiVELJAČA U HNK ZADARPARAPSIHOLOGIJA - PREDAVAČ: DRAGO PLEČKOCARSKI RUSKI BALET - ORAŠAR, balet u 2 činasrijeda, 15. siječnja 2014. u Gradskoj knjižnici ZadarBlagdan sv. Stošije, zaštitnice Zadarske nadbiskupije i naslovnice zadarske katedraleHOKEJAŠKI DERBI – ZADAR : PODSTRANATIŠINA I GRUDI & CRASSO DE ODIOPIRI REIS - KARTOGRAF SULTANA SULEJMANA VELIČANSTVENOGSUNCE NA POLUOTOKU - REVIJA KAZALIŠTA LUTAKA ZADAR
 
grad-zadar.net preporuča
Studio keramike Prag - tečaj keramike
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - grad-zadar.net
 
 
Trebaju li Zadru - “Vrata Zadra” ?
 •   Kakva su i gdje vode ta vrata?
 •   Ni u ludilu.
 •   Ne! Barem ne još 10 godina
 •   Da ali ne kao megalomanski projekt
 •   Svakako! To nam je ulog za budućnost grada
 
 

Zadar › Savjeti › Majice, jakne i ostali tekstil